DP Car Detailing

Perfectie begint met oog voor detail!

Als professioneel car detailer kijken we net iets anders naar uw wagen, oldtimer of boot dan u.

Ook wij weten het design en de techniek zeker te appreciëren, maar meer nog zien we de mogelijkheden om uw wagen of boot er nog beter te doen uitzien dan nu al het geval is. Wij focussen namelijk niet op het geheel, maar letten net op de details!

Wat kunnen we voor uw wagen of boot betekenen?

Wij zijn gespecialiseerd in het detailen en polieren van lakwerk om krassen te verwijderen en de diepste glans en reflectie weer naar boven te brengen. Ook een optimale lakbescherming mag hierbij zeker niet ontbreken. Wij zorgen ervoor dat de glanslaag langdurig beschermd blijft tegen vogeluitwerpselen, strooizout, boomsappen en andere soorten van vervuiling.

Ook interieurherstelling en -reiniging, het herstellen en spuiten van velgen, wrapping, het blinderen van ramen en dergelijk meer behoren tot ons uitgebreide aanbod om uw wagen of boot opnieuw een frisse look te geven.

Deze diensten leveren we niet alleen voor klassieke personenwagens en exclusieve luxewagens, maar ook voor oldtimers en boten, tweedehands en zelfs gloednieuwe wagens.

Onze verschillende behandelingen en diensten kan u naar eigen wens combineren. U kan echter ook opteren voor een van onze voordelige detail packages. Zo blijft uw wagen namelijk het hele jaar door in topconditie.

Wie sleutelt er aan uw wagen?

Bij ons weet u perfect wie er zich over uw wagen of boot ontfermt. Dat is namelijk de zaakvoerder van DP Car Detailing,  Dominick De Pooter in eigen persoon. De liefde voor wagens werd hem van kindsaf in de garage van zijn ouders ingelepeld en zijn technieken werden later niet bij de minste luxe garages aangescherpt. Vandaag kan hij die passie en expertise als professioneel car detailer elke dag opnieuw kwijt in de job die hij het liefste doet: auto’s, oldtimers en boten de uitstraling geven die ze verdienen. 

De tools waarmee hij elke keer opnieuw opmerkelijke resultaten neerzet?

Perfectionisme | extreem oog voor detail | pure passie | gevorderde techniek en jarenlange ervaring | engelengeduld | oplossingsgericht denken | proactief advies | duidelijke taal

U geraakt niet in ons atelier? Wij komen eventueel ook ter plaatse!

Uw kostbare bezit wordt exclusief en met de grootste zorg behandeld in ons uitgeruste atelier. Voorzien van moderne en performante alarmsystemen staat uw wagen of boot steeds veilig en warm bij ons binnen.

Met onze volledig ingerichte bestelwagen kunnen wij echter de meeste van onze behandelingen ook ter plaatse bij u thuis of in de bootstalling uitvoeren. We hebben daarvoor enkel een droge ruimte, water- en elektriciteitsvoorziening nodig.

Nu al nieuwsgierig naar het resultaat?

Vraagt u zich nog af in hoeverre car & boat detailing echt een verschil kan maken? Neem een kijkje bij de foto’s van onze eerdere realisaties en laat u verrassen!