Detail Pakket

Extra veel zorg aan extra voordelige prijzen

Onze detail pakketten zijn een echte aanrader als u uw wagen het hele jaar door in topstaat wil houden zonder administratieve zorgen. Wij nemen immers zelf contact met u op telkens we uw wagen voor een vervolgafspraak verwachten. Bij elke afspraak gaan we uw wagen grondig inspecteren en detailen we waar nodig

Summer & Winter

Twee maal per jaar en bij voorkeur net voor de zomer en net voor de winter geven we uw wagen een allround behandeling. Zowel het exterieur als het interieur worden hersteld waar nodig en grondig gereinigd. Zo is uw wagen een hele winter beschermd tegen extreme weersinvloeden en kan u tijdens de zomermaanden genieten van een glimmende wagen. De behandelingen worden hierbij helemaal op maat van uw wagen geselecteerd en afgestemd op de staat waarin deze zich bevindt.

All Season 

Bij het All Season pakket nemen we uw wagen niet 2, maar wel 4 keer per jaar onder handen. Naast de behandelingen net voor de winter en net voor de zomer komen er nog twee extra behandelingen bij. Hiervoor maken we een afspraak op de momenten die u best passen.