Onderhoud

Van accu tot brandend remlampje

Technisch onderhoud wagen

Elke wagen heeft regelmatig een klein of groot onderhoud nodig. U hoeft daar echter niet per se voor naar een andere garage te rijden als uw wagen reeds in onze werkplaats staat.

Zaakvoerder van DP Car Detailing, Dominick De Pooter, is namelijk niet enkel professioneel detailer, maar ook opgeleid garagist. Hij heeft jarenlang in autogarages van verschillende exclusieve merken gewerkt en kan dus ook perfect het onderhoud van uw wagen, luxewagen of oldtimer verzorgen.

Enkele voorbeelden:

  • Klein of groot jaarlijks onderhoud
  • Technisch nazicht voor een bezoek aan de autokeuring: afstellen van lichten, controleren bandenspanning,...
  • Wagen klaarmaken voor verkoop
  • Nazicht accu, vloeistofniveau, bandenspanning, etc
  • Wagen klaarmaken voor de winter of vakantie
  • Een klein nazicht om grotere reparatiekosten te voorkomen

Voor nader onderzoek en complexe herstellingen brengen we uw wagen echter liefst naar onze werkplaats. Daar hebben we namelijk alle nodige materialen en infrastructuur bij de hand. U hoeft voor de verplaatsing geen klassieke takeldienst in te schakelen. Wij hebben een aangepaste oplegger te beschikking, waarmee we uw wagen in alle veiligheid en zonder chassisbeschadigingen kunnen transporteren. U hoeft ons alleen even te contacteren en exact te laten weten waar u zich bevindt.

Kleine carrosserieherstelingen

Een deuk in uw auto, hagelschade, een bluts in uw bumper ten gevolge van een aanrijding met een paaltje, een openslaande deur of een uitgeweken winkelkarretje? Het hoeft niet noodzakelijk grote reparatiekosten te betekenen. De goedkoopste oplossing is meestal het beschadigde onderdeel herstellen in plaats van het te vervangen.

Kom langs met uw wagen of stuur ons enkele foto’s van de schade en dan bespreken we met u hoe we uw wagen snel en budgetvriendelijk kunnen herstellen.