B2B

U bent garagist of dealer

Of u nu nieuwe of tweedehandswagens verkoopt, uw klant verwacht niet minder dan dat de wagen in perfecte staat wordt afgeleverd en dat is precies wat u van onze New Car Detail mag verwachten.

Nieuwe wagens, showroommodellen en zelfs tweedehandswagens moeten er piekfijn uitzien voor ze aan de nieuwe eigenaar overhandigd worden. Er mogen geen lijmresten van promotiestickers meer zichtbaar zijn, het interieur moet onberispelijk zijn en fris ruiken en ook de autolak zal meer dan grondig geïnspecteerd worden bij de overdracht. Daarom zullen we bij new car detail uw wagen steeds nauwgezet inspecteren en bijwerken waar nodig. We stemmen onze lakdetailing, interieurherstelling en reiniging diensten helemaal op maat van uw wagen af. 

Zelfs voor de aflevering van gloednieuwe wagens laat u best even een professioneel auto detailer als DP Car Detailing passeren. Al tijdens het productieproces en tijdens het transport naar uw garage treedt er namelijk beschadiging zoals vliegroest en stofschade en vervuiling op. Zelfs voor fonkelnieuwe wagens levert new car detail opmerkelijk resultaat op. De wagen zal er nog nieuwer dan nieuw uitzien!

Afhankelijk van uw voorkeuren kan new car detail zowel in onze eigen atelier als bij u ter plaatse gebeuren.

Ook voor plezierboten kunnen we trouwens dergelijke detail service aanbieden. Klik hier om meer over onze boat detailing te vernemen.

U bent carrossier

Kan u de orders voor carrosserieherstellingen nauwelijks nog bijhouden? Zeker als u massale aanmeldingen voor herstellingen na hagelschade te verwerken krijgt, zijn wat extra helpende handen vast erg welkom. Indien u zich kan concentreren op uw hoofdactiviteiten en sterke troeven en de lakcorrectie kan uitbesteden, krijgt u namelijk ongetwijfeld heel wat meer bestellingen afgewerkt. 

U bent een leasefirma of autoverhuur firma?

Zeker voor autoverhuurders hebben we heel wat interessante diensten. Voor de publiciteit kunnen we onder meer bestickering of een volledige car wrap voorzien, maar ook extra lakbescherming is erg interessant. 

Met de juiste coatings wordt de autolak extra beschermd en dat heeft een erg gunstige invloed op de (rest)waarde van uw vloot.

Even overleggen

Een flexibele en betrouwbare service en competitieve prijzen, dat mag u van onze samenwerking verwachten. Neemt u even contact met ons op? Zo kunnen we de mogelijkheden en uw verwachtingen in detail bespreken.