Velgen

Stoeprandschade? Wij kunnen uw velgen herstellen en herspuiten!

De velgen zijn zonder twijfel een van de meest kwetsbare onderdelen van uw wagen. Een put in het wegdek of een hoge stoeprand kan gewoonweg niet altijd ontweken worden en dat heeft maar al te vaak velgenschade tot gevolg. Gelukkig kunnen we bij DP Car Detailing die velgen herstellen zodat u niet per se een nieuwe set hoeft te kopen.

Of ziet u uw velgen liever in een andere kleur? Ook het herspuiten van uw velgen is perfect mogelijk.   

Spuiten van velgen in de kleur die u wenst

Verkeert de laklaag van uw velg nog in goede staat, dan zal eventuele schade hersteld worden en kan over de bestaande laklaag heen worden gespoten.

Wanneer de velgen echter sterker verweerd zijn en ook de primerlaag aangetast is door oxidatie, zal een nieuwe verflaag over de bestaande heen spuiten niet volstaan. Na het chemisch ontlakken van de velgen worden deze opnieuw voorzien van 3 lagen basecoat ( in de kleur die u wenst ) en 2 eindlagen (hoogglans, zijdeglans of mat). 

Poedercoaten

Om uw velgen optimaal te beschermen tegen corrosie en extreme weersinvloeden, laat u ze best poedercoaten. 

Poedercoating is een proces waarbij kleine poederdeeltjes worden versmolten op de velg bij een temperatuur van 220 °C. Hierdoor zal er een coatingfilm op het velgoppervlak ontstaan. Die film maakt uw velgen krasvaster, stootvaster en levert ook een langdurige bescherming.

Uw velgen zullen bovendien eenvoudiger te reinigen zijn. Vuil kan namelijk niet meer op het velgoppervlak hechten. U hoeft dus niet meer te schrobben om de velgen te reinigen. Even afspoelen of met een zachte spons afkuisen, zal volstaan.

Velgen poedercoaten is ideaal en veel gevraagd voor wintervelgen.

Rijdt u binnenkort met dezelfde, maar toch nieuw uitziende velgen rond?

Benieuwd hoeveel u kan uitsparen door uw velgen te laten herstellen of te laten herspuiten in plaats van een nieuwe set velgen te moeten kopen? Neem contact met ons op om een richtprijs te ontvangen.