Oldtimers

U heeft een bijzondere voorliefde voor oldtimers? Wij ook!

Naast nauwkeurigheid en precisie is bij oldtimers ook respect voor het originele ontwerp extra belangrijk. Dat laatste nemen we bij DP Car Detailing heel serieus. Wanneer we oldtimers detailen, zullen we steeds zo veel mogelijk de oorspronkelijke onderdelen herstellen in plaats van ze te vervangen door nieuwe. 

Oldtimers polieren we extra voorzichtig

Wanneer we het lakwerk van oldtimers behandelen, gaan we uiterst behoedzaam te werk. Een oldtimer polieren vereist nu eenmaal een andere aanpak dan het polierenvan moderne wagens.

Hoe wij de dof uitziende laklaag van antieke auto’s weer latenglanzen als nooit tevoren? Daar hebben we professionele materialen, de juiste expertise én een engelengeduld voor. Moet er toch een stukje carrosserie herspoten worden, dan sparen we tijd noch moeite om de meest gelijkende kleur op te sporen en het verschil tussen originele en nieuwe lak onzichtbaar weg te werken. 

Heeft het interieur van uw oldtimer een opknapbeurt nodig?

Het lederen interieur van uw oldtimer heeft waarschijnlijk het meest afgezien doorheen de tijd. Mogelijks vertoont het leder al wat barsten en scheuren en ook jarenlange verontreiniging heeft vast al sporen nagelaten.

Het herstellen, onderhouden en het volledig opnieuw overtrekken van lederen interieurs is niet zonder reden een van de meest gevraagde oldtimerbehandelingen. Bij DP Car Detailing hebben we bewust ingezet op dergelijke interieurdetailing. Zowel voor een kleine lederherstelling als voor een compleet nieuw lederen interieur kan u bij ons terecht!

Oldtimer vervoer

Houdt u wel van een ritje in uw prachtige oldtimer, maar rijdt u er liever geen honderden kilometers mee, dan kan u uw wagen veilig laten transporteren naar de gewenste bestemming zoals bijvoorbeeld een oldtimerevenement. Dat doen we met een aangepaste oplegger en extra zorg zodat uw oldtimer veilig en in opperbeste staat aankomt.

Klik hier om meer te weten te komen over onze verschillende transportopties.