Transport

Ook aan aangepast vervoer hebben we gedacht

Is uw wagen nog niet rijklaar, staat u ergens in panne of mag uw wagen officieel niet op de openbare weg rijden? Ook hier hebben wij een oplossing voor bedacht.

Laat ons weten waar u bent en uw wagen wordt zorgvuldig op een oplegger geplaatst en vervoerd naar de door u gevraagde bestemming of vertrouwde autogarage. 

Natuurlijk vertrouwt u uw wagen of oldtimer niet aan eender wie toe. Daarom neemt zaakvoerder Dominick De Pooter zelf de sleutels in ontvangst. Ook de meest exclusieve wagens hebben voor hem weinig geheimen meer. U kan op beide oren slapen, uw wagen is bij deze chauffeur in goede handen !

Oldtimer vervoer

Wordt uw prachtige oldtimer op een beurs of evenement verwacht, maar ziet u het niet zitten om de afstand al rijdend te overbruggen? Of staat uw oldtimer met pech langs de kant van de weg? In deze situaties belt u ongetwijfeld liever niet naar een klassieke depannagedienst. Door de klassieke takelsystemen zou het chassis van uw wagen namelijk ongewild beschadigd kunnen geraken. Bovendien weet u liefst heel precies aan welke chauffeur u uw kostbare wagen toevertrouwt.